به گزارش ، علی کبیر در نشست هیات نمایندگان اتاق بازرگانی خراسان رضوی افزود: بر اساس گزارش مرکز پژوهشهای مجلس، اعمال نفوذ و تبانی در معاملات ادارات، عمل مسوولان ملی به وعدههای داده شده و عمل مسوولان استانی و محلی به وعدههای اقتصادی داده شده، نامناسبترین مولفهها در استان خراسان رضوی است.
وی گفت: جدول نماگرهای امنیت سرمایهگذاری استان در تابستان ۱۴۰۰ نشان میدهد که خراسان رضوی در مولفه «مصونیت جان و مال شهروندان از تعرض» رتبه بیست و یکم را در میان دیگر استانهای کشور دارد؛ در ثبات و پیش بینی پذیری مقررات و رویههای اجرایی رتبه شانزدهم و در فرهنگ وفا به عهد و صداقت و درستی، رتبه نهم کشور را دارد.
دبیر اتاق بازرگانی خراسان رضوی در بخش دیگری از این نشست به دستورکار مرتبط با ارائه گزارش پایش شاخصهای محیط کسب و کار خراسان رضوی (زمستان ۱۴۰۰) پرداخت و افزود: گزارش پایش محیط کسب و کار توسط اتاق بازرگانی و گزارش پایش امنیت سرمایه گذاری توسط مرکز پژوهشهای مجلس تهیه میشود، بر اساس گزارش پایش محیط کسب و کار استان در زمستان سال گذشته، رتبه خراسان رضوی در میان دیگر استانهای کشور، شانزدهم است.
کبیر گفت: سه مولفه «غیر قابل پیش بینی بودن و تغییرات قیمت مواد اولیه و محصولات»، «دشواری تامین مالی از بانکها» و «فساد و سوءاستفاده افراد از مقام و موقعیت اداری در دستگاههای اجرایی»، نامناسبترین مولفههای محیط کسب و کار استان در زمستان پارسال بوده است.
وی افزود: با وجود وعدههای استانداران در خصوص بهبود این نسبت، این موضوع همچنان در استان ما نامطلوب است و بخشی از منابع استان ما در دیگر استانها صرف میگردد.
دبیر اتاق بازرگانی خراسان رضوی گفت: طبق پایش محیط کسب و کار خراسان رضوی، در موضوع میزان تاثیرپذیری استان از کرونا در زمستان ۱۴۰۰، استان ما جزو استانهایی با بیشترین تاثیرپذیری بوده است.
پرش به محتوا
مطلب بعدی